پاورپوینت آشنایی با ماشین بینایی و تصویربرداری دیجیتال

تکنولوژی ماشین بینایی و تصویر برداری دیجیتالی شامل فراین د هایی است که نیاز مند بکارگیری علوم مختلف مهندسی و نرم افزار کامپیوتر می باشد . این فرآیند را می توان به چند دسته اصلی تقسیم نمود :
- ایجاد تصویر به صورت دیجیتال
- بکارگیری تکنیک های کامپیوتری جهت پردازش و یا اصلاح داده های تصویری
- بررسی و استفاده از نتایج پردازش شده برای اهدافی چون هدایت روبات یا کنترل نمودن تجهیزات خودکار ، کنترل فرآیند تولیدی ، یا فراهم آوردن اطلاعات جهت تجزیه و تحلیل آماری در یک سیستم تولیدی کامپیوتری
وظایف اساسی سیستم ماشین بینایی
کنترل
کنترل در ساده ترین شکل آن مرتبط با تعیین موقعیت و ایجاد دستورات مناسب می باشد تا یک مکانیزم را تحریک نموده و یا عمل خاصی صورت گیرد .
بازرسی
کاربردهای ماشین بینایی در بازرسی مرتبط با تعیین برخی پارامترها می باشد . ابعاد مکانیکی و هم چنین شکل آن ، کیفیت سطوح ، تعداد سوراخ ها در یک قطعه ، وجود و یا عدم وجود یک ویژگی یا یک قطعه در محل خاص از جمله پارامتر هایی هستند که توسط ماشین بینایی ممکن است بازرسی شوند
ورود داده
اطلاعات مربوط به کیفیت محصول و یا مواد و همچنین تعقیب فرآیند تولید را می توان توسط ماشین بینایی گرفته و در بانک اطلاعاتی سیستم تولید کامپیوتری جامع بطور خودکار وارد نمود.
تصویر دیجیتالی چیست ؟
یک تصویر را می توان توسط تابع دوبعدی f(x,y) که در آن X و Y را مختصات مکانی و مقدار f در هر نقطه را شدت روشنایی تصویر درآن نقطه می نامند. اصطلاح سطح خاکستری نیز به شدت روشنایی تصاویر مونوکروم اطلاق می شود . تصاویر رنگی نیز از تعدادی تصویر دوبعدی تشکیل می شود.
زمانی که مقادیر X و Y و مقدار f(x,y) با مقادیر گسسته و محدود بیان شوند ، تصویر را یک تصویر دیجیتالی می نامند. دیجیتال کردن مقادیر X و Y را Sampling و دیجیتال کردن مقدار f(x,y) را quantization گویند.
عمق بیتی چیست؟
بیت یا ۲۴ بیت؟
آنچه که در هنگام صحبت از عکسهای ۸ بیتی گیج کننده است این است که ما می گوییم که عکس از سه رنگ اصلی تشکیل شده و بنابر این باید تصویری ۲۴ بیتی (۳*۸=۲۴) داشته باشیم. بجای استفاده از ۸ بیت برای نشان دادن یک رنگ می توانیم از ۱۲ یا ۱۶ بیت استفاده نماییم. یک تصویر ۱۶ بیتی میتواند دارای ۶۵۵۳۶ سطح مجزا از اطلاعات بجای ۲۵۶ سطح موجود در تصویر ۸ بیتی باشد. حتما میتوانید تصور نمایید که در ۲۴ بیت طیف رنگهای قابل دستیابی چقدر وسیع میشود. ولی قضیه اینجاست که در اینجا تعداد بیتهای یک رنگ از هر نقطه را بیان می کنند، یعنی وقتی گفته میشود تصویر ۸ بیتی در واقع در عکس رنگی با سه رنگ اصلی، همان ۲۴ بیت را داریم. در یک عکس ۱۶ بیتی نیز در واقع در هر نقطه ۴۸ بیت از اطلاعات را داریم. در تصویر ۴۸ بیتی قابلیت تعریف میلیاردها رنگ در هر نقطه به وجود میآید.
شبه کد زیر نحوه پیاده سازی عملگر جمع را نشان می دهد
Procedure Add (image1, image2 : Byte[][])
Begin
result :Byte[][]
sub:integer
For i = 1 To Height Do
For j = 1 To Width Do
sub = image1[i, j] + image2[i, j]
result[i, j] = sub > 255 ? 255 : sub
End For
End For
Return result;
End
مشاهده آنلاین فایل
نوع فایل: قالب بندی ورد
تعداد صفحات: 45 صفحه پاورپوینت + 20 صفحه ورد
اندازه فایل: 1.3 مگابایت
قیمت: رایگان
گزارش خرابی لینک دانلودگزارش خطای لینک
لطفا ایمیل و توضیحات مربوطه را وارد کنید.
در اولین فرصت لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد